İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün iş birliğinde "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi başlatıldı.

Proje, Diyanet Gençlik Merkezleri ve ortaokulları arasında düzenlenecek. Projenin detaylarının görüşülmesi için ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde düzenlendi.

Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftülüğü adına İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli, İl Kadın Erkek Gençlik Koordinatörleri ve Gençlik Merkezi Manevi danışmanları katıldı. Milli Eğitim İl Müdürlüğü adına ilgili Eğitim Şube Müdürü Veysel Dişçi , Proje Koordinatörü , okul müdürleri, kulüp öğretmenleri katıldı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü adına ise Spor Şube Müdürü Aytekin Keleş katıldı.

Toplantıda katılımcılara hitap eden İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli konuşmasında: “Gençlerin geleceğin teminatı olduğu ve maharetli ellerde bir taşın özenle işlenip nadide bir tesbihe dönüşmesi gibi gençlerimizin de maharetli hocalarımız eliyle geleceğin teminatı nadide birer insan olarak yetişmeleri için gayret sarf etmemiz gerekiyor" dedi.

Proje kapsamında, Değerler Kulübüne seçilen gönüllü öğrenciler ile yıl boyu çeşitli eğitim ve saha çalışması yapılarak gençlerin manevi dünyalarına etkin bir dokunuş yapılması hedefleniyor.