Düzce Berberler ve Kuaförler Odası tarafından bayan kuaförü işletmecileri ve çalışanlarına yönelik eğitim programı düzenlendi.

Eğitim programına bayan kuaförleri büyük ilgi gösterirken, Türkiye’nin tanınmış bayan kuaförü Ümit Karakuş, “Abiye Topuz” teknikleri ile ilgili model üzerinde uygulamalı bilgi aktardı.

Eğitim Programı ile ilgili Öncü Haber Mikrofonuna konuşan Düzce Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Muzaffer Demirel, Düzce’deki bayan ve erkek kuaförlerine yönelik eğitim programlarının devam edeceğini belirtti.

Bayan Kuaförlerine yönelik eğitim programının Düzce’de bir ilk olduğunun altını çizen Demirel, “Tabii ki bu ilk ile kalmayacak bundan sonra her yıl erkek kuaförlerimize de aynı şekilde devam edecek. Bizim alanımızda eğitim olmazsa olmazımız olacak bunun sözünü canı gönülden veriyorum. Düzce’mize bir değer katmak istiyoruz. Bugün Ümit Karakuş hocamızı, yönetim kurulumuzu bir arada buluşturup birlik beraberlik içinde geçirdiğimiz için Düzce Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı olarak gururluyum” diye konuştu.