10 Kasım tarihinde Düzce Meslek Yüksek Okulunda bayrağın yarıya indirilmemesi nedeniyle başlayan gelişmeler üzerine Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne başlayan destek ziyaretleri sürüyor.
Çarşamba günü Düzce'den kalabalık bir heyetin ziyaretinin ardından bu kezde Gümüşova ve Kaşnaşlı'dan gelen heyetler ziyarette bulundular.
Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancı, Gümüşova İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Gümüşova Yüksek Okul Müdürü, Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Kuruma Derneği Başkanı, Kaynaşlı Eski Belediye Başkanı Eftal Altundal İşadamı Sadık Dik ve Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Yöneticileri Rektörlüğe geldiler.
Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör Yardımcıları, Dekanlar ve Yüksek Okul Müdürleri'nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr.Funda Sivirikaya Şerifoğlu “Üniversitemizin bine yakın personeli adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu karalama kampanyasında bizlere verdiğiniz destek çok anlamlı. Hiçbir kasıt olmayan bir konuda kasıt var, Rektör indirtmedi demek akla mantığa ve vijdana sığmaz. Biz gelecek için çalışıyoruz ve değer üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancı'da yaptığı konuşmada “Ben eski bir eğitimciyim. Eğitim ülkenin birlik ve beraberliğinde çimento görevi görür. Bu olay bir kazadır. Bize göre kasıt yoktur. Bu zor günlerde birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor.” dedi.

Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Koruma Derneği Başkanı Eftal Altundal ise “Eğitim için her türlü çalışmaya hazırız. Bu tür kazalar olur. Bu kaza sizlerin çalışma şevkinizi daha da artıracaktır. Biz buna inanıyoruz ve sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.” dedi.