Düzce’de düzenlenen 2. Düzce Kitap Fuarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Eski Başkanı Cemal Kazak, fuara katılarak “Devrimden Darbeye” adlı kitabını okuyucuları için imzaladı. Öncü Haber mikrofonlarına açıklamalar yapan Cemal Kazak Düzce Belediyesine bu organizasyon için teşekkür etti.
 


“Muhammed Mursi’nin askeri darbe ile devrilme sürecini anlatıyor”
Öncü Haber mikrofonlarına konuşan Cemal Kazak kitap hakkında kısa bir açıklama yaptı. Kazak yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Devrimden Darbeye adlı çalışmamı 2018 yılında pınar yayınlarından sunduk. Bu çalışmada hepinizin malum olduğu üzere 2011 yılında bir halk ayaklanması sonucunda devrilen Hüsnü Mübarek iktidarından sonra, Mısır’da kurdukları Hürriyet ve Adalet Partisi ile iktidara gelen Müslüman kardeşler hareketinin temsilcisi Muhammed Mursi’nin 2013 yılında bir askeri darbe ile devrilmesi sürecini akademik bir dil ile   anlatmış olduğum çalışmamın burada tanıtımını yapmak üzere bulunuyorum. Düzce Belediyesi’ne böyle bir organizasyonu yaptıkları için teşekkür ediyorum.”
 



“Kitabımız daha yeni piyasaya çıktı”
Kitabın dilinin akademik bir dil olduğunu belirten Cemal Kazak şunları söyledi: “Kitap satışlarımız iyi. Kitabımız daha yeni piyasaya çıktı. Tabii bir akademik çalışma olduğu için daha çok bu konuya ilgi duyanların ilgilendiği okumak istediği bir kitap. Bizde buraya gelerek Düzce halkı ile bu yayınımızı buluşturmak istedik.”