Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Doğa Koleji Okul Meclisi Kimya Bölümü tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Söyleşiden önce okul meclisi öğrencileri ile görüşen Rektör Şerifoğlu, öğrencilerin gerçekleştirmiş olduğu projeler hakkında bilgiler aldı.

 

 


Kariyerinde başarılı olmuş kişilerin konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, Doğa Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Rektör Şerifoğlu, kendi başarı hikâyesini anlatarak, öğrencilerin merak etikleri soruları cevaplandırdı.

 

 


Başarılı olmak için tekrarın önemli olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, “Hedeflerinizi adım adım gerçekleştirin ama mutlaka kafanızda büyük bir hedefiniz olsun. O hedefe adım adım ilerleyin, yeni fikirler üretme gayreti içerisinde olun, hayal kurmaktan korkmayın; hayalleriniz, sizi yaşamınızda motive eden en önemli unsurların başında gelir.” ifadelerini kullandı.

 

 


Yenilikçiliğin önemini vurgulayan Şerifoğlu, girişimci olmak isteyen gençler için önemli öğütler vererek “Artık eski köye yeni adet getirmenin zamanı geldi” dedi.

 


Etkinliğe katılımından dolayı Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’na plaket verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile söyleşi sona erdi.

 

 

Haber;C.Üstüner