Düzce Doğa Okulları’nda öğretmenlerin ve öğrencilerin emek ve çabalarını görsel bir şölene dönüştürdükleri geleneksel Yıl Sonu Etkinliklerinin 8.’si okulun Şıralık Mahallesi’nde bulunan kampüsünde gerçekleşti.



Yıl Sonu Etkinliklerine Düzce Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Baro Başkanı Ali Dilber, okul müdürleri, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı. 


Öğrencilerin uzun ve akademik olarak yorucu geçirdikleri eğitim öğretim yılının sonunda kendilerini ne kadar geliştirdiklerini göstermeleri amacıyla düzenlenen etkinlikler, Egemen Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okulun kuruluşundan bugüne kadar yapılanların bilgilendirme amacıyla sunulduğu barkovizyon gösteriminin ardından Okul Meclis Başkanı İbrahim Aykut, Doğa Okulları’nda aldıkları eğitim modellerinin kendilerine sağladıkları kazanımları ifade etti.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında Düzce Doğa Okullarını farklı alanlarda başarılı bir şekilde temsil eden öğrenciler sahneye davet edildi. Düzce Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, İlkokul Müdürü Neval Saraçoğlu, Ortaokulu Müdürü Tuğba Ayaz, Lise Müdürü Dilek Yergin öğrencilere ödüllerini takdim etti.




Ödül töreni sonrası Müzik Öğretmeni Mustafa Volkan Özenir eşliğinde Ortaokul müzik gösterileri sahnelendi. Ortaokul öğrencilerinin gösterilerinin tamamlanmasıyla İlkokul ve anaokulu öğrencileri tarafından folklor, modernize dans, müzik, ülkeler dansı ile Yetenek Sizsiniz Doğa ve İngilizce performansları ortaya konuldu.










Etkinlikler kampüste kurulan stantlara öğrencilerin oluşturdukları eserlerin sergilenmesiyle sürdü.



Yıl Sonu Etkinlikleri Mezuniyet programıyla son buldu.

Haber:Y.SEVER