Birlik ve beraberlik duygularını cumhuriyet sevinciyle birleştirmek amacıyla, Doğa Koleji Beden Eğitim Bölümü tarafından okul bahçesinde çadır kampı kuruldu.

Çadır kampına öğrencilerin katılımı yüksekti. 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığı voleybol, badminton, tırtıl, dart ve film saati gibi eğlenceli aktivitelerden oluşan çadır kampında önce çadırlar kuruldu, sportif oyunlar oynandı, ardından doğa yürüyüşü ve film saati düzenlendi.

 Doğa kampıyla ilgili bilgi veren Düzce Doğa koleji beden eğitimi öğretmeni Tülin Karadağ, “Okulumuzun adından belli olduğu gibi çocuklarımıza doğa kampı düzenlemek istedik. Doğa Koleji’nde sadece kamp yapmayı değil aynı zamanda doğa da yaşarken neler yapılabilir onu öğrendiler. Çadır kurdular, pusula kullanmayı öğrendiler. Burada grup olarak hareket etmeyi öğrendiler. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür faaliyetlere devam edeceğiz.”dedi.

 Gün sonunda yakılan kamp ateşi etrafında ise öğrenciler hem ısındı hem de eğlendi. Öğrenciler, doğanın tadını Doğa Koleji’nin kampusunda öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla çıkartmanın heyecanını yaşadılar.