Düzce Üniversitesi 4. dönem mezunlarını da verdi. Mezunlar düzenlenen bir törenle diplomalarını aldılar. Törene, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Başsavcı Ekrem Yiğit, AK Parti Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu ile Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Baro Başkanı Ali Dilber, Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, dekanlar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı.

“Bu bizim için gurur verici.”

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından Üniversite Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu yaptığı açılış konuşmasında Düzce Üniversitesi'nin gelişen bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Şerifoğlu, “Bugün burada 4. dönem mezunlarımızı veriyoruz. Bu bizim için gerçekten gurur verici. Her yıl gelişen yapımızda ivme kazanmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Düzce Üniversitesi gelişmeye devam edecek.” dedi.

“Başarılı çalışmalara imza atacaklar.”

Vali Bülent Kılınç'ta yaptığı açıklamalarda eğitimin önemine değindi. Kılınç, “Öğrencilerimiz burada aldıkları eğitimle ülke için başarılı çalışmalara imza atacaklar. Günümüzde eğitim önemini hepimiz biliyoruz. Düzce Üniversitesi gibi eğitim kurumları da başarılı öğrenciler yetiştirmek için başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.” şeklinde konuştu.

“Üniversite, eğitimin baştacıdır.”

Düzce Üniversitesi'nin 4. mezunlarını verdiğini belirten Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise yaptığı konuşmada “Düzce Üniversitesi, kurulduğu günden bu güne önemli yol katetmiştir. Bundan sonra da katetmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Düzce Milletvekili Celal Erbay ile Belediye Başkanı İsmail Bayram da üniversitenin eğitiminin önemine değinerek Düzce Üniversitesi'ne bundan sonraki eğitim çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye girerek mezun olan lisans öğrencileri Mukaddes Ceylan, Büşra Özden ve Hatice Kalem'e Düzce Valisi Bülent Kılınç, Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay ve Ak Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu tarafından diploma, plaket ve hediyeleri verildi. Ön lisans öğrencileri Hasan Gürsoy, Ünal Kahraman ve Ferit İnan'a ise Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit ve Baro Başkanı Avukat Ali Dilber tarafından diploma, plaket ve hediyeleri verildi.

Diploma ve belgelerin verilmesinin ardından öğrenciler kep fırlatarak, mezuniyet heyecanını yaşadılar.