Düzce Üniversitesi, kurulduğu günden beri faaliyetlerine yenilerini katmaya devam ediyor. Üniversite bu seferde KALDER'e katılıyor. Düzce Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen imza törenine Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Türkiye Kalite Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan, Rektör Yardımcısı Mustafa Kepez, Üniversite öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

İmza töreni öncesi Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu “Ulusal Kalite Hareketine katılmamız sonrasında Kalder mensuplarının destekleri ile sürekli gelişme için geri bildirimlerden de beslenerek birimlerimizde kaliteyi güvence altına alacak çalışmaları yürütmek, hedeflerimize ulaşıp ulaşmadığımızı performans kalite göstergeleri yardımı ile objektif olarak değerlendirebilmek, dış değerlendirme sürecinden de geçerek nihayetinde akreditasyon çalışmalarına başlamak kolaylaşacaktır” şeklinde konuştu.

Türkiye Kalite Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Kaylan da yaptığı konuşmada KALDER çalışmalarından söz etti. Kaylan, “KALDER olarak ülke genelinde bir çok il de çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Misyonumuz ve ilkelerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzce Üniversitesi'ni de aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı. Kaylan, yaptıkları projeler hakkında da slayt eşliğinde katılımcılara bilgi verdi.