Lise ve üniversite çağındaki gençlerde dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratmak ve uluslararası ilişkiler konusunda ortak akıl yürütme kazanımları hedeflenerek gerçekleştirilen MUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı 14. kez Antalya’da düzenlendi. Öğrencilerin güncel olaylar, küreselleşme ve çok uluslu diplomasi gibi konularda bilinçlendirilmesi amacıylagerçekleşen “En Büyük 14. d’MUN (Modern Birleşmiş Milletler) Konferansında Düzce Doğa Okulları 9. Sınıf öğrencisi Burak Bürgeç En Ses Getiren Delege” ödülünü kazandı.

Antalya’daki konferans 673 öğrenci, 70'in üzerinde öğretmen ve 50'ye yakın akademik personeli ile düzenlendi. Dünyanın pek çok ülkesinde de gerçekleşen üniversitelerin dil bölümlerinde ve lise düzeyinde öğretim programlarındaki öğrencilerin İngilizceyi etkin bir şekilde kullanılması amaçlayan konferansa Düzce Doğa Okulları’ndan 11 öğrenci katıldı.

“En Büyük 14. d’MUN”da Düzce Doğa Okulları’ndan 11 öğrenci bağlı oldukları komitelerde delegesi oldukları ülkeler adına çözüm önerileri getirdi. Okulu ve Düzce’yi temsil eden Düzce Doğa Okulları 9. Sınıf öğrencisi Burak Bürgeç “En Ses Getiren Delege” ödülünü hak kazanarak adını Türkiye’ye duyurmayı başardı.