Bugün gerçekleştirilen törenle Düzce Meslek Yüksek Okulu'na yeni birimler katıldı. Okul, 800 metre karelik spor sahası, siensi laboratuvarı ve 110 kişilik spor salonuna kavuştu. Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen açılışa çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferruh Gezen açılışta yaptığı konuşmada “Yüksek Okulumuza açılan üç birimimiz tüm öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Yüksekokulumuzu ileride yeni bölümleri ile göreceğimize inanıyorum. Düzce Meslek Yüksek Okulu daha iyilerine layıktır” ifadelerini kullandı.

Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İlhan Özturhan açılışta yaptığı konuşmada, “Spor sahasının yapıldığı alana okulu uzatarak bir bölüm daha eklemek istiyorduk. Ancak spor sahasının yapılmasının daha uygun olduğunu düşündük. Okulumuzdaki 3 bin öğrenci bu spor sahasından yararlanacak” dedi. Özturhan, siensi laboratuarını inşaat laboratuvarından kazandıkları para ile kurduklarını dile getirirken laboratuvarın ileride daha da gelişeceklerine inandıklarını da dile getirdi.

Konuşmaların ardından spor sahasının, siensi laboratuvarının ve konferans salonunın sırası ile açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından, Düzce Meslek Yüksek Okulu tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu.