Sportif ve kültürel faaliyetlerde bir türlü istenilen düzeye ulaşamayan Düzce’de  gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere yatırımlar devam ediyor. Bahçeşehir bölgesinde gençlerin nefes alacağı bir alan olan ve Gençllik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bahçeşehir Konuralp Gazi Gençlik Merkezi Müdürü Cahit Demir, Düzceli gençler için her türlü ihtiyacın düşünülerek dizayn edilen Konuralp Gazi Gençlik Merkezi’ni haber ekibimize anlattı.

Demir, “Bahçeşehir Konuralp Gazi Gençlik Merkezi’miz, hemen 1. Bölgede iş merkezinin üst katında 7-29 yaş aralığındaki gençlerimize hizmet veriyoruz. Burayı hemen hemen çoğu yere tanıttık ama ne kadar tanıtsak da bazı kesimlerde sorular oluyor.” diyerek gençlere sunulan imkanları anlattı.

“Gönüllü gençlerimiz için hem sanatsal,hem sportif faaliyetlerimiz var” diyen Demir, “Havalı tabanca atış poligonomuz, kick-boks, tekvando, masa tenisi ve bilardo salonumuz mevcut. Bunlarla birlikte müzik atölyemiz, akıl ve zekâ oyunları ile satranç sınıfımız mevcut. Kütüphanemiz ve bilgisayar animasyon merkezimiz de gençlerimize hizmet veriyor. Kısacası gençlerimiz için dört dörtlük bir tesisimiz var. Bu tesisimize gençlerimizi bekliyoruz.” dedi.

Pandemi döneminde her türlü önlemin alındığını kaydeden Demir,  “Pandemi olmasına rağmen bireysel ilgili güzel. Sağlık için her türlü önlemi aldık. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizi sabah 9 itibariyle akşam 9’a kütüphanemizi kullanıyorlar. Bununla birlikte uzaktan eğitime destek olmak amacıyla EBA sınıfımız da var.” sözleriyle tüm gençleri kendileri için hazırlanmış olan bu tesiste kaliteli ve güzel zaman geçirmeye davet etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN