Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim yılının 30 Ağustos’ta başlayacağını ve 21 Eylül tarihine kadar uzaktan eğitim şeklinde devam edeceğini açıklamıştı.

Bakan Selçuk, ayrıca uzaktan eğitimin devam edeceği süre boyunca EBA'ya giriş imkanı olmayan ya da giriş yapmakta zorlanan öğrencilere yönelik olarak tüm okullarımızda EBA Destek Noktaları çalışması yapılacağını duyurmuştu. Yapılan çalışmayla, evlerinden EBA'ya giriş imkanı olmayan tüm öğrencilerimizi evlerine en yakın okullarda, okul idarelerinin hazırladığı program dahilinde uzaktan eğitimlerine devam etmeleri sağlanacak.

DÜZCE’DE EBA DESTEK NOKTASI KURULDU

Düzce’de de yeni eğitim öğretim yılının hazırlıkları son sürat sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın kararı sonrası, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Bahçeköy İlkokulu'nda Okul Müdürü Şaban Günengil ve ARGE Proje Koordinatörü Ali Kemal Ardıç'ın ortak çalışması sonucu EBA'ya erişim sağlayamayan öğrencilere yönelik olarak, EBA Destek Noktası kurulduğunu duyurdu.

Kurulan destek noktası sayesinde EBA’ya erişim imkanı olmayan Düzceli öğrencilerin uzaktan eğitim faaliyetlerini sorunsuz şekilde katılabilmesi sağlanmış olacak

HABER: Mehmet GÜNESEN