2 kampüs, 9 okul ve 170 personel
1998 yılında kurulan Öncü Koleji ile Düzce’nin eğitimine önemli bir katkı sağlayan Öncü Eğitim Kurumları, bugün 2 kampüs, 9 okul ve 170 personeli ile 20 yılı geride bırakmaya hazırlanıyor.



Düzce’ye ilk kampüsü kazandırdı
Düzce’ye ilk kampüsü kazandıran ve şehrin en uzun soluklu tek özel eğitim kurumu olan Öncü, Şıralık Kampüsü’nde başladığı eğitim yolculuğunu bugün “Doğa Okulları” adıyla sürdürüyor.



Sadece Düzce’ye değil, bölgeye hizmet veriyor
Düzce Öncü Koleji’nin Düzce Doğa Okulları’na dönüşmesinden sonra Bolu’ya da eşsiz mimaride bir kampüs kazandıran İş insanı Önder Tonyalı’nın sahibi olduğu Öncü Eğitim Kurumları, böylelikle sadece Düzce’ye değil bölgeye hizmet verme vizyonunda önemli bir eşik atladı.



En çok tercih edilen okulları arasında…
Şıralık’ta başlayan eğitim serüveninde kısa sürede bölgenin en tercih edilen okulları arasında başı çeken bir eğitim yatırımına imza atan Öncü Eğitim Kurumları, bugün dünya standartlarında eğitim sunmaya, sürekli kendini yenilemeye ve kalitesini yükseltmeye devam ediyor.



Çok yönlü eğitimle farkını gösteriyor
Düzce/Bolu Doğa Okulları Kurucusu Önder Tonyalı'nın üstlendiği misyon çerçevesinde eğitime verdiği önemin yansıması olan Düzce ve Bolu Doğa Kampüsleri, aynı zamanda içerisinde verilen çok yönlü eğitimle de farkını gösteriyor.



Öncü Eğitim Kurumları 20. yılında
Akademik eğitimin yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetlerle de öğrencilerine zengin olanaklar sunan Doğa Okulları’nı Düzce ve Bolu ile buluşturan, eğitim-öğretim hayatında öncü marka görevi üstlenen Öncü Eğitim Kurumları 20. yılını doldurmaya hazırlanıyor.



Güçlü kadro, kaliteli eğitim
Kurulduğu 1998 yılından bu yana 20 yıllık tecrübesi ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 2 kampüste 9 okul, 170 personel ile bölgeye en güçlü eğitim hizmetini veren koca çınar binlerce çocuğun yarınını sağlam temeller üzerine oturtarak hazırlıyor.



Bilinen eğitim kalitesi ile geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, ekoloji bahçesi ile bir okuldan fazlasını sunan Öncü Eğitim Kurumları modern eğitim tekniklerini kullanarak kurulduğu günden bu yana ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştiriyor.