Özel eğitim öğrencileri için Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  "Elim Sende" projesi başlatıldı. Proje kapsamında  özel eğitim öğrencileri ve velilerinin eğitsel ve psiko-sosyal olarak salgın sürecinden minimum etkilenmeleri için çalışmalar yapılacak.

Proje  Düzce de özel eğitim alanında eğitim veren tüm Milli Eğitim kurumları tarafından destekleniyor. Bu projeyle beraber özel eğitim okulları içerisinde bulunan eğitim materyalleri öğrencilere ulaştırılarak evde eğitim sürecinde materyal eksikliğinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Soyut anlamda sağlanan bu eğitim desteğini somutlaştırabilmek adına, özel eğitim alanında eğitim veren öğretmenler tarafından eğitici videolar çekilerek, eğitim çalışmaları videolar ile somutlaştırılacak

"Elim Sende" projesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Instagram hesabı üzerinden, özel eğitim öğretmenleri tarafından önceden belirlenen ve velilere de duyuruları yapılan özel eğitim konularıyla ilgili, velilere canlı yayın desteği sağlanacak ve öğretmenler arasında eğitsel paylaşımlar yapılacak.

Son olarak Düzce özel eğitim okulları “Elim Sende” projesi kapsamında cerrahi maskeler üreterek, ihtiyacı olan kurum ve kuruluşlara bu anlamda destek olmayı hedefliyor.