Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce İl Müftülüğü'nün işbirliğinde başlatılan ‘Hediyem Oyuncağın Olsun Projesi’ Düzce'de geniş kitlelere yayıldı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle çocukların oyuncaksız kalmamasını amaç edinen proje için kolları sıvayan Gençlik Merkezi'ne üye gençlerin yürüttüğü çalışmaya 2 bin kişi destek verdi ve toplam 3 bin adet oyuncak toplandı. Toplanan oyuncakların bir kısmı Namık Kemal İlkokulu öğrencileri tarafından Çamköy Mahallesi'ndeki TOKİ Kur’an Kursu'nda öğrenim gören yaşları 4 ila 6 arasında değişen 36 öğrenciye dağıtıldı.



Namık Kemal İlkokulu öğrencilerinden hediye oyuncaklarını alan Kur’an Kursu öğrencilerinin mutluluğu gözlerinden okundu.





Emeğe geçenlere teşekkür...

Düzce İl Müftüsü Selami Emen, Kur’an Kursu'nda bu yıl 4-6 yaş grubu çocukların eğitimine başladığını belirterek proje hakkında konuştu. Emen, “4-6 yaş grubu dahil 36 öğrencimiz var. Gayet güzel bir ortamda eğitim öğretim yapıyorlar. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber bu projede yer aldık. Namık Kemal İlkokulu öğrencilerimiz Kur’an Kursu'nda öğrenim gören çocuklarımıza oyuncaklarından hediye etti. Emeğe geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Çocuklara paylaşmayı, gençlere yardımlaşmayı öğretti

Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ise “Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzdeki gençlerin oluşturduğu bir proje oldu. Projede, çocuklarımıza paylaşmayı, gençlerimize ise yardımlaşmayı öğretmeyi hedefledik. Toplanan oyuncakları maddi imkanı olmayan öğrencilere dağıtmak istedik.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Kadir Çetin de her türlü projeye destek olacaklarını söyledi.

Haber:Y.SEVER