Düzce Armelit Folklor Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Fen Lisesi öğrencilerinin desteği ile dün akşam Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde yılsonu etkinliği düzenlendi.

Her yaş grubundan öğrencilerin sergilediği, piyano, müzik ve bale performansları, etkinliği izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Müzik Öğretmeni Tuba Kuru eşliğinde piyano çalan minik öğrenciler izleyenleri büyüledi. Türk Müziğinin eşsiz eserlerini, küçücük parmakları ile çalan minik kursiyerlerin performansı, ayakta alkışlandı.

Ardından sahne alan 4-5 yaş arasındaki bale grubunun performansı hayran bırakırken, etkinliğin gözdesi ise 8 yaşındaki Aslı Uzun oldu. Uzun sergilediği şan ve söylediği eserlerle etkinliğe damgasını vurdu.

Son olarak sahne alan Düzce Fen Lisesi solo grubu ve Müzik Öğretmeni Tuba Kuru ise, usta müzisyenlere adeta taş çıkarttı. Solo grubunun seslendirdiği, Türk Müziğine damgasını vuran eserlere katılımcılar da eşlik etti.

Etkinliğin gözdesi olan 8 yaşındaki Aslı Uzun, Öncü Haber mikrofonuna yaşadığı heyecan ve mutluluğu anlattı.  

Düzce Armelit Folklor Gençlik ve Spor Kulübü müzik öğretmeni Tuba Kuru ve tüm eğitmenlerine teşekkür eden Uzun, “Kendi memleketimde farklı yaş gruplarından öğrenci, öğretmen ve velilerimizi de orkestraya katarak, güzel bir konser gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.