Uzun Mustafa İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri sahneledikleri programla büyük beğeni topladı.



Çalışkan Arılar Ana Sınıfı  öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları derledikleri ‘Yöresel Ev Yemekleri’ adlı kitabı, açtıkları yemek sergisi ile tanıttılar.



Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli tarafından açılış kurdelası kesilen sergi, Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.



Program dahilinde sahneledikleri folklor gösterileri ile bütün hünerlerini sergileyen minik öğrenciler, misafirlerden büyük alkış aldılar. Hazırlanan kitap ve sergi hakkında bilgiler veren Çalışkan Arılar Sınıfı Ana Okulu Öğretmeni Ayşe Yöregen, “Yıl boyunca yaptığımız etkinlikleri sene sonunda anneler günü ile birleştirdik. Yıl içinde her annemiz Çarşamba günü gelerek öğrencilere bir yöreyi tanıttılar. O yöreyle ilgili yemekler yaptılar. Folklor çalışmaları yaptılar. Amacımız hem aile katılımını sağlamak hem de Türkiye’mizin güzel yörelerini tanıtmak, yemek lezzetlerini ve folklor gösterilerini göstermekti. Bunu da yıl sonunda hep beraber toplu bir program halinde sunduk” dedi.

Haber: S. AYAN