Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından otuz yılı aşkın süredir gerçekleştirilen Genç Sâda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın Düzce elemeleri, Akçakoca Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programla sona erdi.

Düzce Müftüsü Hüseyin Can ve dört kişilik bir heyet nezaretinde gerçekleştiren il elemelerine katılan öğrenciler Kur’an-ı Kerim Tilavetleri ile bir şölen sunarken birbirleri ile de kıyasıya yarıştılar.



12 imam hatip ortaokulunun katılımı ile gerçekleştirilen elemelerde Tevfik İleri İmam-Hatip Ortaokulu, öğrencisi Ahmetcan Keskin ile birlikte, il birincisi oldu. Elemelerde ikinci sırayı Hafız İmam-Hatip Ortaokulu alırken, üçüncü ise Mehmet Zahit Kevseri İmam-Hatip Ortaokulu oldu.



Yarışmanın ardından dereceye giren öğrencilere, hazırlanan hediyeler takdim edilirken, günün anısına fotoğraf çektirmek de ihmal edilmedi.

Genç Sâda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda bölge finallerine kalan öğrenciler, 81 ilin katılımıyla Nisan ayında 10 bölgede yapılacak yarışmalarda Düzce’yi temsil edecek.
 

Haber: İ. İ. AYDOĞDU
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ