Kültür sanat alanında yaptığı yenilikçi projelerle adından söz ettiren Esenler Belediyesi, ‘Çizgi Roman Otobüsü’ olan Okur Gezer’i, İstanbullu sanatseverlerle buluşturmuştu. İstanbul’da bir hayli ilgi gören Çizgi Roman Otobüsü Okur Gezer, Ankara Kitap Fuarına katılmak üzere bugün yola çıktı.

Düzce’nin TEM otoyolundaki en büyük dinlenme tesisi olan TÜRSAN’da mola veren Çizgi Roman Otobüsü Okur Gezer, kapılarını Öncü Haber için açtı.

Arlarında dünya klasiklerinin de bulunduğu yüzlerce çizgi roman olan Okur Gezer, özellikle tesiste mola veren çocukların da ilgisini çekti. 

Esenler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlisi ve Okur Gezer otobüsü sorumlusu Hamit İşleyen, Öncü Haber mikrofonuna yaptığı açıklamada, “Okur Gezer de projesi ile çizgi roman kitaplarla gençlerimize yönelik çalışma yaptık. Mehmet Tevfik Göksu, gençlerimiz için bize böyle bir otobüs hazırlattı. Ankara’da Kitap Fuarı olacak. Fuarda hem aracımızı tanıtacağız, hem de gençlerimize yönelik bir tanıtımımız olacak. Öte yandan Esenler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’müzün çalışmaları orada sergilenecek. Gençlerimiz için durmak yok, yola devam” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI