Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Beçi ’de bulunan KYK Raziye Begüm Sultan ve Necla Pekolcay kız öğrenci yurtlarının önünde bulunan otopark alanı sportif faaliyetlerin ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği spor alanına dönüştürüldü. Bu dönüşüm ile birlikte alan voleybol, basketbol, tenis sahaları ile birlikte spor aletlerinin bulunduğu alan yapıldı.


Spor sahalarının yapılmasının ardından açılışını da yine İl Müdürü İsa Yazıcı ve yurtlarda kalan öğrenciler voleybol maçı ile yaptılar. Keyifli anların yaşandığı voleybol maçında kazanan dostluk olurken, maç sonrası yurtlarda kalan öğrencilerle İsa Yazıcı bir süre sohbet etti. Otoparkın spor sahalarına dönüştürülmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren öğrenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya teşekkür ettiler. 


YAZICI GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Üniversitenin açıldığı günden bu yana gençleri yalnız bırakmayan Yazıcı Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Cahit Zarifoğlu yüksek öğretim yurduna çat kapı giderek, hem yemekleri denetledi hem gençlerle yemek yiyerek sohbet etti. Öğrenciler ise müdürü karşılarında görmenin mutluluğunu yaşadılar.


Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsa Yazıcı ise Cahit Zarifoğlu KYK yurdundaki anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında; “Yurtlarımızda gençlerimizin akşam yemeği menümüzü beraber inceledik. Sonrasında çay sohbeti ile hasbihal edip yeni dönemde eğitim, kurs ve spor faaliyetlerimizi konuştuk. Gençlerimizin enerjisi bize güç veriyor” ifadeleri ile paylaşım yaptı. Yazıcının paylaşımına çok sayıda beğeni yapıldı.