Her yıl Kasım ayında 160 ülkede aynı anda kutlanan ve girişimcilik adına dünyadaki en büyük seferberlik kampanyası olarak adlandırılan Global Girişimcilik Haftası (GGH), bu sene 14 - 20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Düzce Üniversitesi, Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), Düzce Teknopark ve İşletme Fakültesi işbirliğiyle 14-17 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen “Global Girişimcilik Haftası 2016” başladı. Üniversitenin Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın ilk gününde 5 ilin Teknopark Genel Müdürü yer aldı.

Panele katılan konuşmacılar bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Soru-cevap şeklinde devam eden etkinliğin ilk günü, konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Gençlere girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak sunmak amacıyla yola çıkan Global Girişimcilik Haftası, etkinlikler ile birlikte girişimciliğe adım atacak her yaştan katılımcıyı cesaretlendirmeyi, donatmayı ve geliştirmeyi hedefliyor.