Koronavirüs salgınının gölgesinde başlayan 2021-2022 Eğitim, Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Düzce bürokrasisi, STK ve siyasilerden kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

Düzce Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Düzce’deki tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Dilber yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Yeni eğitim-öğretim yılımızda başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize huzurlu, başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Eğitim-öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığımızı belirtmek isterim.Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı, uğurlu ve başarılı olsun. 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının; Pandemi döneminde Sağlıklı neşeli, mutlu ve başarı dolu günlerle geçmesi dileğiyle.”

HABER: Savaş ARI