Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu geleneksel 34. mezunlar günü programı Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi. rograma, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Özgan, Yüksekokul Müdürleri, eski mezunlar, Ticaret ve Sanayi İl Müdürü AK Parti merkez ilçe başkanı, MHP İl Başkanı ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Özgan, 1976 yılında kurulmuş olan Yüksek Okulumuzda şu anda 15 aytı programda yaklaşık 2800 öğrencimiz eğitim görmektedir. Ülkemizin köklü meslek yüksekokullarından olan Düzce MYO' Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesinde ulaşma amacına hizmet edecek gençlerin yetiştirilmesinde üstlenmiş olduğu görevin bilincindedir. Eğitim öğretim faaliyetlerinin bu bilinç üzerine inşa etmiş olan yüksekokulumuzda sanayi ile işbirliği ve sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere birçok alanda başarılı çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini sağlamak hepimizin en önemli görevleri arasındadır dedi.


Düzce Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu yaptığı konuşmada, DMYO'nun Düzce ve Türkiye genelinde önemli bir yere sahip olduğunu bildiklerini bu yüzden de güzel çalışmaların yapıldığını hatırlatırken, “Öğrencilerimiz buradan mezun olduklarından sonra istihdamında artacağını düşünüyoruz. Biz Düzce Üniversitesi olarak yöremizde farkı yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Düzce Meslek Yüksekokuluna yeni açılan otomasyon bölümüne katkıda bulunanlara plaketler verildi.
Plaket töreninin ardından DMYO tekstil bölümü öğrencileri tarafından defile düzenlendi.

Defilede kız ve erkeklerin giydiği elbiseler büyük beğeni topladı ve Programın sonunda ise Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokulu otomasyon bölümünün açılışı gerçekleştirildi.

Haber; H. KAYA