Düzce Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, yeni tasarım metodojileri uygulanarak hazırlanan özgün tasarımı ve yeni ara yüzü ile daha işlevsel hale gelen Düzce Üniversitesi web sitesinin kurumsal bilgiler, haberler, duyurular, etkinlikler, kurumsal ürün satışı gibi çok farklı bilginin yer aldığı menüleri ile interaktif bir içerik sunduğu aktarıldı.

Açıklama şöyle devam etti:

“Modern yazılımı, etkili ve zengin görsel tasarımı, verimliliği ve çözüm odaklı yaklaşımıyla Düzce Üniversitesi yeni web sitesi, kullanıcıların keşfedeceği birçok yeniliği deneyimleme imkanı getiriyor.

Değer Üreten Düzce Üniversitesi’nin yenilikçi ve dinamik yüzünü gösteren www.duzce.edu.tr internet adresli yeni web sitesi, üniversite mensupları ve paydaşlarıyla daha fazla sinerji oluşturulması adına da önemli katkılar sağlıyor.”

Düzce Üniversitesi Bülteni yayında

Diğer yandan Düzce Üniversitesi İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ‘Düzce Üniversitesi Bülteni’ yayın hayatına başladığı kaydedildi.

Konuya ilişkin yapılan bilgilendirme şöyle: “Dijital ortamda hazırlanan ve ilk sayısı yayınlanan bültende; Düzce Üniversitesi’nin faaliyetlerinin yanı sıra kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü eğitim ve saha çalışmalarına ilişkin haberler yer alacak. Üniversitede yürütülen; proje, etkinlik, çalışma ve faaliyetleri mensuplarımızla ve kamuoyuyla paylaşmayı sağlayacak ‘Düzce Üniversitesi Bülteni’ dijital ortamda yayınlanacak. İlk sayısı ile okurların karşısına çıkan bülten; Düzce Üniversitesi akademik birimlerinin yanı sıra YÖK’e bağlı Üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, ticaret ve sanayi odaları, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara da gönderiliyor. Ayda iki kez yayınlanması planlanan ‘Düzce Üniversitesi Bülteni’nde Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün faaliyetleri ile belirli gün ve haftalara ilişkin de özel sayılar hazırlanması planlar arasında yer alıyor.”