24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Highway Outlet AVM’de düzenlenen gece ile davam etti. Bolu Eğitim Sevenler Derneği ve Düzce Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Highway Alışveriş Merkezi’nde öğretmenler günü vesilesiyle gece düzenlendi. Öğretmenler Günü kutlama gecesi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra konuşmalara geçildi.
İlk konuşmayı Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur yaptı. Umur, öğretmenliğin rol model alınacak bir meslek olduğuna işaret ederek böyle sosyal projelerle her zaman Bolu ve Düzce’nin yanında olduklarını belirtti.
Bolu Eğitim Sevenler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Zeki Yıldırım ise yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti ve derneklerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Düzce AK Parti Milletvekili Osman Çakır ve Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin de yapmış oldukları konuşmalarda öğretmenliğin önemine değindiler. 

Konuşmaların ardından alışveriş merkezinde yer alan erkek klasik giyim firmalarının kış kreasyonlarının yer aldığı defile yapıldı.

Defilenin ardından ise Urfalı mahalli sanatçıların yer aldığı sıra gecesi katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.