2013-2014 eğitim öğretim yılının son günü karne dağıtım töreni ile son buldu. Düzce merkez Pakmaya ilk ve ortaokulunda yapılan karne dağıtım töreninde konuşan Vali Ali İhsan SU, öğrenci, öğretmen ve velilere seslendi.


Eğitimin “öğrenci öğretmen ve veli” ayağının önemli olduğu üzerinde duran Vali Su, uyarılarda bulundu. Öğretmenlere “bilgileri yenileyin” diyen Vali Su, öğrencilere de “onlar bizim geleceğimizdir.” dedi ve seslendi: “Tatilde boş oturmayın okuyun.”


Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman da yaptığı konuşmada tatilde öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulundu.


Tören derece yapan öğrencilere ödül verilmesiyle tamamlandı. Üstün başarı ödülü alan Hasan Himmetoğlu, Sinan Sezer ve Ece Bilgin’i tebrik eden Vali SU, öğrencilere ne olmak istiyorsun diye sorunca birinci olan öğrenci eczacı ikinci olan öğrenci mimar, üçüncü olan öğrenci ise psikolog olmak istediğini söyledi.


Programa katılan Garnizon komutanı ramazan Akça’da dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek tebrik etti. karne dağıtım töreni sınıflarda devam etti. Karneyle birlikte öğrencilere Düzce’de bir fabrikanın, fırça, diş macunu ve kitap bulunan çanta hediye edildi.

 

 

Haber;E.Tayhan