Eğitim yatırımlarını hızlandıracak kaynak Düzce’ye geliyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, memleketinin bir sıkıntısını daha çözdü. Keşir’in, Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yaptığı görüşmeler sonucunda Düzce’ye eğitim alanında kullanılmak üzere 6 milyon TL’nin üzerinde ödenek ayrıldı.

Keşir, bu önemli gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden ‘Düzce’mizin eğitim ihtiyaçları bir bir karşılanıyor’ başlığı altında duyurdu.

Yığılca’da okullar doğalgazla ısınacak

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir paylaşımında, “Düzce merkeze bağlı Körpeşler Mahallesi’nde 12 derslikli Güzel Sanatlar Lisesi yapımı için 3 milyon TL, Kaynaşlı’nın Üçköprü Köyü’ne 4 derslikli ilkokul ek binası yapımı için 2 milyon TL, Yığılca’da okulların doğalgaz dönüşümleri için 1 milyon TL, Düzce merkezde bir hayırseverimiz tarafından yapımına başlanan ‘Kasım Aktaş Ortaokulu’nun tamamlanması için ihtiyaç duyulan ödenek hak ediş bazlı olarak valiliğe gönderiliyor. Akçakoca Fen Lisesi’ne 100 öğrencilik pansiyon yapımı 2022 yatırım programına alınıyor.” ifadelerini kullandı.