2012 Kamu Personeli Seçme Sınavı tarihleri belli oldu. ÖSYM'nin internet sitesinden duyurduğu açıklamada 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılacak olan KPSS için 9-18 Nisan tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans düzeyinde 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde Cumartesi sabah, Cumartesi öğleden sonra, Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa'da yapılacak. 2012-KPSS'ye lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar girecek. Sınava başvurma işlemleri, 9-18 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecek. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS'de başvuru merkezi olarak görev yapacaklar. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşacaklar. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

2012-KPSS Lisans Kılavuzunda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alırken, sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.