Öğrenciler, aileleriyle aynı sırada oturup aynı kitabı okuyarak, okulda birlikte zaman geçirmenin sevincini yaşadı.  

İrfan Öztürk İlkokulu 4. sınıf öğretmenleri Ayhan Eroğlu ve Selay Göngür ile Okul Müdürü Ali Koloğu’nun da öncülüğünde velileri daha fazla okulda görmek, ailelerin çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirmesini sağlamak ve okuma alışkanlığını arttırmak için “Okulumda Ailemle Okuyorum” etkinliği başlatıldı.



“Okulumda Ailemle Okuyorum” etkinliği çerçevesinde veliler haftada bir gün belirlenen bir ders saatinde okula geliyor. Okuma saati etkinliğinde, çocukları ile aynı sırayı paylaşan anne-babalar, birlikte aynı kitabı okuyor.
Kitap okuma etkinliği, ebeveynlerin çocukları ile okulda da paylaşım yapmasına katkı sağlamanın yanında kaliteli zaman geçirmelerine de vesile oluyor. Öğrenciler de aileleriyle beraber okulda zaman geçirmenin mutluluğunu yaşarken birlikte hareket edebilme, paylaşma, velisinin okuduğu sayfayı bitirmesini beklerken de sabretme gibi değerleri de kazanıyor.



Kitap okumak gibi güzel bir etkinliği okulda çocuklarıyla birlikte gerçekleştirmekten dolayı memnuniyetlerine dile getiren veliler, bu güzel etkinlik için okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ