Mesleki ve Teknikokullar ve Kurumlar arası proje yarışmasının 13- 17 Nisan 2008 tarihlerinde yapılan İstanbul bölge yarışmalarında Düzce’den katılan 8 projeden 6’sı dereceye girdi.

 Mesleki ve Teknikokullar ve Kurumlar arası Proje Yarışması İstanbul Bölge Yarışmalarında, Düzce Merkez Anadolu Kız Meslek Lisesi Moda Tasarım Grubu tarafından hazırlanan “Kardelen Medikal” adlı proje 1’inciliğe, Akçakoca Kız Meslek Lisesi, “Öykü Evi” adlı projesiyle yine Düzce Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi “Ekmek Aşı” projesiyle bölge 2’inciliğe hak kazandılar.

Düzce Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi “ Vergi Bilinci” konulu projeleriyle, Düzce Anadolu Teknik Lise Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi  “Prizma Reklam Panosu” projesiyle ve Akçakoca Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi “ Katlanır Piknik Bankı” projeleriyle bölge 3’üncülüğüne layık bulundular.

İstanbul’ da yapılan bölge yarışmasında dereceye giren Düzce Anadolu Kız Meslek Lisesi, 5- 8 Mayıs tarihlerinde Ankara da Türkiye geneli yapılacak yarışmalarda Düzce’yi temsil edecek.