Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği’nin yeni başkanı Süleyman Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kutlu’ya gerçekleştirdi.

Ziyarette okuldaki son durum ve mesleki eğitimde ülkede ve Düzce’de gelinen nokta masaya yatırıldı. Dernek olarak okullarının her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri Müdür Kutlu ve okul idarecilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

“MESLEKİ EĞİTİMİ SEÇİN”

Başkan Beyaz, mesleki eğitimin önemine vurgu yaparak önümüzdeki eğitim öğretim döneminde okuyacakları liseleri tercih etme döneminde olan öğrencilere çağrı yaptı. Beyaz, “Bilim, teknoloji ve sektör dinamikleri çerçevesinde üst düzey beceriler geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefleyen okulumuza bu yıl Proje ve AR-GE merkezi özelliği eklendi. Öğrencilerimize yüksek teknolojinin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına uygun, ülkemiz üretimin ve sanayisinin talep ettiği bilgi ve donanıma sahip, ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe ulaşmış, bilgiyi üreten ve paylaşan bireyler yetiştiren okulumuzu tercih etmelerini tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu yıl sınavlı ve sınavsız olmak üzere toplam 8 alanda öğrenci alacak.