Yıllardır çalıştılar ve sonunda mezuniyet sevincini yaşamaya hak kazandılar. 2008-2009 eğitim öğretim yılı bu hafta biterken okulların da yıl sonu ve mezuniyet eğlenceleri devam ediyor. Dün akşam da Arsal Anadolu Lisesi ile Bayram Turan Çetin Anaokulu'nda mezuniyet coşkusu yaşanırken Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde de öğrencilerin sahnelediği konser coşkusu vardı.

19.dönem mezunlarını verdi.

Arsal Anadolu Lisesi öğrencileri dün akşam düzenlenen mezuniyet töreniyle birlikte mezuniyet coşkusu yaşadı. Okul, bu yıl 19. dönem mezunlarını verirken 194 öğrenci de mezuniyet sevinci yaşadı. Programda şarkılar söylendi, müzik eşliğinde eğlenildi.



Bu yıl ilk mezunlarını verdi.

Mezuniyet heyecanını anaokulu öğrencileri de yaşıyor. Dün akşam Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın da katılımıyla Ağaköyü Mahallesi'nde bulunan Bayram Turan Çetin Anaokulu öğrencileri ilk kez mezuniyet heyecanı yaşadı. Okulun anaokulunda okuyan 14 öğrenci okulun ilk mezunları oldu. Belediye Başkanı İsmail Bayram da okula park yapma sözü verdi.



Mezuniyetlerini konserle süslediler.

İki gün önce mezuniyet töreni yapılan Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde ise dün akşam da öğrencilerin düzenlediği yıl sonu konseri düzenlendi. Konserde öğrenciler hem kullandıkları müzik aletleriyle değişik müzik figürleri oluşturdu, hem de koro eşliğinde şarkılar söyledi.