Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi Uygulama Anasınıfı tarafından resim şenliği düzenlendi. Bu yıl dokuzuncusu yapılan Hayallerim Kağıtta Resim Şenliğine Düzce ve ilçelere bağlı okul öncesi eğitim kurumlarından toplam 50 okul ve 170 öğrenci katıldı. Ana temasının Düzce ve ilçelere bağlı okul öncesi eğitim kurumlarından katılan üçer öğrencinin serbest resim yarışmasına katılarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanması olduğu resim şenliğinde öğrenciler müzik ve gösteriler eşliğinde hoşça vakit geçirdi. Resim şenliğinde de birbirleriyle yarışan öğrencilerin yaptıkları resimlerde doğayı ele aldıkları görüldü.

Yarışma sonucunda birinciliği Beyköy İlköğretim Okulu'ndan Sevim Rıza Güneş, Merkez Anaokulu'ndan Bahadır Demir ile Yenimahalle İlköğretim Okulu'ndan Emirhan Zoral, ikinciliği İsmetpaşa İlköğretim Okulu'ndan Dilara Güntekin, Özel Öncü İlköğretim Okulu Cansu İrem Şimşek ile Atatürk İlköğretim Okulu Osman Berke Ateş, üçüncülüğü Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan Betül Teke, 23 Nisan İlköğretim Okulu'ndan Ceren Ezgi Dişçi ile Özel Kültür İlköğretim Okulu'ndan Sıla Turan oldu. Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi Uygulama Anaokulu Yiğit Arslan, Özel Kültür İlköğretim Okulu Rem Devay ve Merkez Anaokulu Enes Koç ise mansiyon alan öğrenciler oldu.

Yarışmaya giren öğrencilere ödülleri 4 Mayıs Pazartesi günü saat 08.30'a verilecekken resimler ayrıca 22 Nisan Çarşamba günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında Spor Sokak'ta sergilenecek.