Düzce’de ikili eğitimin tarihe karışması ve fiziki imkanların öğrenciler için daha uygun hale getirilmesi amacıyla başlatılan okul inşaatlarını yakından takip eden Vali Cevdet Atay, çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Vali Atay, beraberinde Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Talha Cebeci eşliğinde 16 derslikli Avni Akyol İlkokulu'nu ve Avni Akyol Ortaokulu'nun yapımı süren yeni binasını ziyaret etti.

16 derslikli Avni Akyol İlkokulu inşaatını gezen Vali Cevdet Atay, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'tan yatırımın son durumu hakkında bilgiler aldı. Atay buradaki incelemeleri sonrasında Avni Akyol Ortaokulu'nda öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Atay, başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

ATATÜRK ORTAOKULU'NDA İNCELEME

Düzce Valisi Cevdet Atay ve Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Atatürk Ortaokulu'nda da temaslarda bulundu. Buradaki incelemelerde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen de heyete katıldı.

Vali Cevdet Atay, okul binasında yapılan güçlendirme çalışmaları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen'den detaylı brifing aldı.