Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu öğrencileri de keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Bugün Düzce Üniversitesi Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törene öğrenci ve öğretim görevlilerinin yanı sıra çok sayıda veli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, üniversitenin az zamanda çok yol kat etmesine verdikleri katkı ve destekleri için başta Vali Bülent Kılınç, Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu ve Celal Erbay ile Üniversitenin gelişimine kendini adamış olan Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın yönetim kurulu üyelerine, kamu kurumlarına, özel ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine, çalışanlarına ve Düzceliler'e teşekkür etti.

“Üniversiteye yakışan altyapıya kavuşacağız.”

Üniversite yerleşkesinin yeni inşaatlarla hızla değiştiğini vurgulayan Şerifoğlu, “ 2009-2010 akademik yılının açılışında sizlerle biraraya geldiğimizde, ortak ve sosyal yaşama daha uygun bir yerleşke alanıyla karşılaşmanız için bu yaz yoğun bir çalışma temposunda olacağız. Sayın Valimizin, Milletvekillerimizin destekleriyle ve Konuralp Belediyesi'nin sayın Başkanı'nın çalışmalarıyla, üniversitemizin mevcut yolu iyileştirildiğinde ve yeni yolumuzun yapımı başladığında, bir ilin en prestijli kurumlarından olan üniversiteye yakışan bir altyapıya kavuşacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından tören, Düzce Meslek Yüksekokulu'nu dereceyle bitiren öğrencilere ödülleri verildi. Düzce Meslek Yüksekokulu 1.'si Hasan Gürsoy'a ödülünü Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu verirken yüksekokulu 2.'likle bitiren Ünal Kahraman'a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kepez ve 3. olan Ferit İnan'a ise Düzce MYO Müdürü Yrd. Do. Dr. İlhan Özturan ödüllerini verdi. Ödül töreninin ardından öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.