Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turan Şahin Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette; Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okullara yönelik gerçekleştirilen “Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet” temalı şiir yarışmasında il birincisi olan elektrik-elektronik alanı öğrencisi Volkan Küçük’e ödülünü veren İl Milli Eğitim Müdürü Kırbaç, başarılı genci tebrik etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Düzce’deki okullarda kullanılan akıllı tahtaların bakım ve onarımından sorumlu olan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin, “Etkileşimli Tahta Destek Noktası” atölyesini gezen müdürlük yetkilileri, öğretmen ve öğrencilerden bilgiler aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlattığı "Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi kapsamında okula yapılan kütüphaneyi de inceleyen İl Müdürü Kırbaç, kitap sayıları hakkında bilgi aldı.

Sınıflara girerek öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, okul idareci ve öğretmenleriyle de bir araya gelerek, devam eden eğitim öğretim faaliyetleri, projeler kapsamında yürütülen faaliyetler ve okulun fiziki ortamının iyileştirilmesi çalışmaları ile ilgili konularda değerlendirmelerde bulundu.