Vatan topraklarımızı canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen Çanakkale şehitlerimiz, Doğa Okulları Düzce Kampüsü'nde düzenlenen programla bir kez daha anılırken, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıldönümünün de gururu oratosya ile yaşandı.



18 Mart  Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı Egemen Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle başladı. Çanakkale ruhunu anlatan ortaokul öğrencilerinin hazırladığı oratoryo izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Büyük beğeni alan oratoryo sonrası, program müzik dinletisi ve slayt gösterisi ile devam etti.  


Duygulu anlar yaşandı

Programın ardından lise öğrencileri Düzce Şehitliği'ni ziyaret etti. Şehitlik ziyaretinde öğrencilerin oldukça duygulandığı gözlemlendi. Öğrencilerle birlikte şehitliği ziyaret eden Lise Müdür Yardımcısı Elif Özgüner, “Böyle anlamlı bir günde milletimizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi öğrencilerimizin düzenlediği bu anlamlı ziyaretle bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.


Öğrenciler şehitlik ziyaretinde tüm şehitlerimizin kabirlerine karanfiller bırakıp dua etti.



HABER;C.ÜSTÜNER