Düzce’de eğitimdeki başarılarıyla adından söz ettiren Safir Koleji ile Düzce Üniversitesi arasında geçtiğimiz eylül ayında imzalanan protokol kapsamda işbirliği çalışmaları devam ediyor.
Protokol; anaokulu, ilkokul ve ortaokula devam eden öğrencilerinin; üreten, problem çözen ve Türkiye’nin tüm değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan Safir Çocuk Üniversitesi Programı bünyesinde yer alan programların desteklenmesini amaçlıyor.
 Bu doğrultuda, Safir Koleji ve Düzce Üniversitesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Çocuk Üniversitesi " eğitim programı kapsamında Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç tarafından, Safir Koleji Konferans Salonu’nda "İnsan İlişkileri ve iletişim" adlı eğitim semineri gerçekleştirildi.
Dekan Prof. Dr. Mustafa Koç, öğretmenlere insan ilişkilerinde izlemesi gereken yollar ve doğru iletişim hakkında bilgiler verdi.
Seminerde; öğretmenlerin öğrencilerle olan ilişkilerini destelemek, öğrenci davranışlarına olan farkındalığını arttırmak ve kendi duygu durumlarını kontrol edebilmesi hedeflendi.