Okul sanayi işbirliğini sağlamak amacı ile organize sanayi bölgesinde bir fabrika ile Düzce Üniversitesi arasında protokol imzalandı.

Düzce Meslek Yüksek Okulu, Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığı fabrika gezilerinde Venüs Giyim adlı fabrika ile iş birliği içine girdi ve işbirliğinin devamı içinde bugün Düzce Üniversitesi konferans salonunda protokol imzalandı.

Düzenlenen protokol törenine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, OSB Müdürü Aylin Özdemir, Düzce Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Özgan, Fabrika Müdürü Ahmet Taner Kalkan, İşkur Temsilcisi Hasan Subaşı, TSO Genel Sekreteri Tuncay Yüksel ve Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nigar Demircan Çakar katıldı. Düzce Meslek Yüksek Okulu Doç. Dr. Müdürü Ercan Özgan imzalanan protokolün içeriği hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nigar Demircan Çakar "Merkezimiz ünivesite ve sanayi ile olan işbirliğini sürdürmek ve yürütmek için kuruldu" dedi.

İşkur İl Temsilcisi Hasan Subaşı "İş piyasası ile ilgili bilgileri daha iyi alabilmek için burada bulunuyoruz" dedi.

Genel Sekreteri Tuncay Yüksel, yapılan ve yapılacak olan işbirliklerinin devamını diledi.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Aylin Özdemir yapılan işbirliğinin devamı konusunda ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını ifade etti.

Fabrika Müdürü Ahmet Taner Kalkan Düzce üniversitesi için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti ve fabrika hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından açıklamalarda bulunan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, imzalanan protokolden duyduğu mutluluğu ve sevinci katılımcılarla paylaşarak "Meslek Yüksek Okullarının sanayi ile işbirliğine önem vermeleri doğalarının bir gereğidir" dedi.