İlköğretim okulu yakınındaki çalışmalar yağışlar nedeniyle durunca okulun çevresi çamura teslim oldu. Okula gidip gelirken, bu birikintileri aşmak için dolaşmak durumunda kalan minikler ise dertli;

Semih Genç; "Sabah saatlerinde burada herkes dolaşarak okula girmeye çalışıyor. Açıkcası gidip gelmemiz çok zor oluyor. Ayakkabılarımız çamurlu oluyor. Bazen dolaşarak okula giriyoruz"

Selim Karataş; "Burada bir çalışma yapılıyordu. Fakat bu çalışma durunca burasıda böyle kaldı. Üstüne birde yağmur yağınca burada su birikintisi oldu. Okula gidip gelmekte zorlanıyoruz. Araçlar geçince toprak zeminde çamura bulandı. Okula girebilmek için biraz fazla dolaşıyoruz. Bazende geç kaldığımız zaman çamurun içerisinden hızlıca geçiyoruz. Üzerimiz hep çamur oluyor"

Oktay Acar; "Okula geliyoruz. Akşam çıkışıyoruz. Fakat yollarımız çamurlu olduğu için korkuyoruz. Çünkü evde ailem çamurlanmadan pislenmeden gel diyor. Ama bizde çamurlu yollardan geçerek okula ulaşıyoruz. Paçalarımda çamur olduğu zaman temizlemeye çalışıyorum. Bu yolun bir an önce kaldırılması gerekiyor. Yada su birikintisinin üzeri kapatılması gerekiyor"

Fatih Uzun; "Okula gidip gelmekte zorluk yaşadığımız için buraya acilen bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Toprak yada taşlar ile su birikintisi ve çamur alan iptal edilmesi gerekiyor. Yoksa burada ki çamur arazi ve su birikintisi kış boyunca kalırsa sorun olacağını tahmin ediyorum"

Haber; Ş. ÇAKIR