Özel Öncü Koleji’nde Anaokulu öğrencileri diplomalarını alarak ilköğretime hazır olduklarını belgelerken, Proje yarışmaları ve diğer kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı öğrenciler altınlarla ödüllendirildi, 

 

Uluslar arası BUSEF proje olimpiyatlarında Dünya birincisi olan Öznur Karslıoğlu ve Çise Kızılırmak ödüllerini Gaznizon Komutanı Sebahattin Toprak, İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ve Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı verdi.  

Uluslararası BUSEF Proje Olimpiyatlarında hazırladıkları fizik projesi ile dünya 1.'si olan Özel Öncü Fen Lisesi öğrencilerine verilen ödüllerin yanı sıra on dört ayrı dalda daha ödüller verildi.   

 

Düzce İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, proje olimpiyatlarında ödül alan öğrencilere Emniyet Müdürlüğü adına birer Cumhuriyet Altını ve teşekkür belgesi verdi.  

 

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer yaptığı konuşmasında, Öznur Karslıoğlu ve Çise Kızılırmak’ın başarısının sadece Öncü Fen Lisesinin veya Düzce’nin değil, Türkiye’nin başarısı olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu ifade ederek plaket verdi.

 

Öncü Kurumları kurucusu Önder Tonyalı ise, BUSEF proje  olimpiyatlarında  Dünya Birincisi olan Öğrenci ve Öğretmenleri birer Altın ve belge ile ödüllendirirken, diğer alanlarda derece yapan öğrencileri de  altın ile ödüllendirdi. 

 

Öğrencilere ayrıca Okul Aile Birliği tarafından nazar boncuklu birer kolye hediye edildi  

Özel Öncü Anaokulu öğrencileri, Anneler günü münasebetiyle düzenlemiş olduğu gösterilerle beraber diplomalarını da aldılar.

 

Dört, beş ve altı yaş gurubu öğrencilerin sergilemiş oldukları gösteriler ve söylemiş oldukları şarkılar, velilerce büyük beğeni topladı.  

 

Öğrencilerinin diplomalarını da aldıkları bu özel günde, veliler ve öğretmenler öğrencilerin eğitimi ve geleceği konusunda fikir alış verişi yaptıkları bir mangal partisinde de buluştular. Velilerin çocuklarının eğitimleri konusunda öğretmenler ile istişare etmekte çok istekli olmaları dikkat çekti.