Özel Öncü Koleji 7. Dönem mezunları düzenlenen mezuniyet gecesi ile muhteşem bir gece yaşadılar. Özel Öncü  İlköğretim 7. Dönemde 20 öğrencisini mezun ederken düzenlenen mezuniyet gecesi ile öğrenciler geçen bir yıllık eğitim öğretim yılının yorgunluğunu da attılar.

Mezuniyet gecesine İl Garnizon Komutanı Sebahattin Toprak, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Baro Başkanı Ali Dilber, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, İlköğretim Müfettişler Kurulu Başkanı Selim Çakır, Milli Eğitim şube müdürleri, Düzder Başkanı Talat Saygılı ve öğrenci ailelerinden oluşan çok sayıda konuk katılırken, Program, saygı duruşu, istiklal marşının okunması ve ilköğretim müdürü Yener Yücel’in açılış konuşması ile başladı.

Özel Öncü Anaokulunun mezuniyet sevinci ile devam edilen tören de, Küçük öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini fırlattılar.

 

 Özel Öncü İlköğretim  7. dönem mezunlarının mezuniyet töreni ile devam eden programda, dönem birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere hediyeler verildi.

7. dönem okul birincisi Can İnan İlköğretim Müdürü Yener Yücel tarafından mezuniyet belgesi ve saat ile ödüllendirilirken, ikinci Oğulcan Öztürk İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, üçüncü Muhittin Küçük’ e de İl Garnizon Komutanı Sebahattin Toprak Mezuniyet Belgesi ve Çeyrek Altın taktim etti. Bütün mezunlara, mezuniyet belgeleri ve okul aile birliği tarafından hediyeler verildi.

 Ayrıca, İzmire de düzenlenen Eğitim ve Bilim Olimpiyatlarında Fizik Dalında Birinci olan Süleyman Can Bayram, Oğuzhan Akdoğan ile Fizik Öğretmeni İhsan Metin, Biyoloji Öğretmeni Mustafa Pirdal Özel Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı tarafından Altın ile ödüllendirildi.

Gece mezun olan öğrencilerin kendilerinden bir alt devrede okuyan arkadaşlarına Türk bayrağı ve okul flamalarını emanet ettiler.

 Okul Aile Birliğinin Teşekkür programıyla devam eden tören, 10’uncu yılını dolduran personel ve öğretmenlere hediyelerin verilmesi ile devam etti.

 Okul yönetimini tarafından sürpriz bir şekilde ortaya getirilen 10’uncu yıl pastasını kesen Özel Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı burada yaptığı konuşmada velilerden, öğrenci ve öğretmenlere emeği geçen herkese teşekkür etti, konuşmasına havai fişek gösteri eşliğinde devam eden Tonyalının duygulandığı gözlerden kaçmadı.

 

 Seremoninin ardından, ilköğretim okulu Keman ve Gitar Dinletisi ile eğlenceye geçildi. İlköğretim ve Lise sınıflarının hazırladığı pop dansından, salsa ya, sirtakiden, hip hop’a kadar birbirinden değişik dans gösterileri ve Gitar Dinletisi, havai fişek gösterileri ile devam eden eğlence, konuklara hoş dakikalar yaşattı.