Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesinde düzenlenen 2015-2016 akademik mezuniyet töreninde, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ve Düzce Belediyesi eski Zabıta Müdürü Kadir Karaçam da diplomalarını aldı. Boğaziçi Belediye Başkanı Ercan, yoğun çalışma hayatında eğitime büyük önem verdiğini söyledi.

Ercan,”Öğrencilik yıllarının heyecanını yaşamam demiştim ama öyle bir tatlı bir heyecan var ki şuanda duygu ve düşüncelerimi nasıl ifade edeceğim onu da bilmiyorum. Tabiki devir bilgi çağı, değişim dönüşüm o kadar hızlı ki. Kendimi yenilememiz değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Düzce Üniversitesi’nde yüksek lisans imkanı olduğunu duşunca başvuru yaptım. Yüksek lisansımı tamamlayarak bugün mezun oluyorum.”dedi.

Ailecek okuyoruz

Düzce Belediyesi eski Zabıta Müdürü Kadir Karaçam da 3 üniversite diploması olduğunu ve halen çok heyecan duyduğunu kaydetti.

Okumanın yaşının olmadığını vurgulayan Karaçam, "Sosyal Bilimler Fakültesinde Toplam Kalite Yönetimi Bölümü okudum ve şimdi mezun oluyorum. Şu anda çok mutluyum. Okumanın yaşı yoktur, inşallah daha iyisi olacak. Heyecanlıyım, ailem de destekliyor beni. İki çocuğum var, ikisi de okuyor. Ailecek okuyoruz." diye konuştu.

HABER;S.KAŞKIR