ÖSS sınavı 15 Haziran 2008 Pazar günü yapılacak. Düzce genelinde 19 bina, 286 salonda toplam 5615 adayın sınava gireceği,  sınavın uygulanmasında 844 kişinin görev alacağı ifade edildi.

 

İl Sınav Merkezi Yönetiminden yapılan açıklamaya göre, Sınav sırasında öğrencilerin her türlü gürültü kirliliğinden etkilenmemeleri için, vatandaşların da sınav yapılan okullar çevresinde bu konuda duyarlı davranmaları istenirken, inşaat ve kazı çalışmaları, araç kornası çalmamaları gerektiği de belirtildi.

 

Sınava Giriş Belgesi kendisine ulaşmayan adayların ise sınav gününe kadar İl Sınav Yönetimine başvurarak belgesini çıkarabilecekleri kaydedildi.

 

Adayların sınava girerken herhangi bir sorun yaşamamaları için yanlarında kullanılması yasaklanan, cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz gibi haberleşme araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar, silah, müsvette kağıt, sözlük gibi işlevi olan araçları getirmemeleri istendi.

Ayrıca, Sınav Günü Konur alp yerleşkesindeki Teknik Eğitim Fakültesi ve Orman Fakültesi binalarına, Beçi- koop, araçları tarafından ulaşım sağlanacağı, araçların şehir merkezinden gelenler için Anıt Park’tan, Kalıcı Konutlardan gelecekler için de 9’uncu bölgeden sabah 08,00 dan itibaren hareket edeceği belirtildi.