Oyna-Öğren Anaokulu’nun açılışı Beyciler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Anaokulu’nda İngilizce’den zeka atölyesine, görsel sanatlardan nefes yogasına kadar bir çok farklı eğitim verilecek.



Anaokulu açılışında konuşan 5 yaş öğretmeni Vildan Bayseç, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu

“ 5 yaş öğretmeni olarak çalışıyorum. 2019 -2020 eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Daha önceki seneler deki gibi dolu dolu bir eğitim sezonu bizi bekliyor. Umarım velilerimiz ve çocuklarımızla birlikte dolu dolu bir yıl geçiririz.”



Her gün 1 saat ahlaki ve dini derslerin verileceğini söyleyen Vildan Bayseç, şu ifadelerde bulundu:

 “Her gün  1 saat ahlaki dersler verilecek. Haftada iki gün İngilizce dersimiz, bir gün müzik dersimiz ve bir gün de kodlama dersimiz var. Bunların haricinde ben çocuk yogası ve nefes egzersizi öğretmeniyim. Hafta içerisinde bu eğitimleri de veriyoruz.”



Oyna-Öğren Anaokulu’nda 2 yaş öğretmeni olarak görev yapan Asu Aydın, çocuklarla keyifli bir başlangıç yapmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Ayın, şunları söyledi:

“ Ben 2 yaş öğretmeniyim. Bugünkü etkinliğimizin amacı çocuklarımıza keyifli bir başlangıç yapmak. Konseptimiz Mickey Mouse bunun üzerine bir hazırlık yaptık. Aynı zamanda eğlenceli etkinlikler aldık. Sezonumuz dolu dolu geçecek. Bu sürede bundan önceki etkinlikler, geçen sene olduğu gibi devam edecek.”







HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: C.A.KUŞ