Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün geçtiğimiz aylarda açıkladığı şehir merkezinde kalan okulların taşınmasıyla ilgili süreç, Düzce’deki sanayici ve iş insanları ile yakın zamanda yapılan toplantı sonrası ivme kazandı. Başkan Özlü’nün titizlikle üzerinde durduğu bu eğitim hamlesi ile Düzce’nin köklü okullarında devam eden ‘İkili Eğitim’ uygulamasına son verilmesi amaçlanıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir içinde bulunan bazı okulların şehir dışına taşınacağı yerler ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.  

3 yeni okulla ilgili inceleme

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile birlikte şehir merkezinde yer alan İsmetpaşa Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu ve Azmimilli İlkokulunun yeniden yapılacağı bölgelerde incelemede bulundu.

Hedef: İkili eğitimi sona erdirmek

‘İkili Eğitim’ uygulamasını sona erdirmek ve eğitimin daha sağlıklı şekilde yürütülmesi adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çalışmalarını sürdüren Başkan Dr. Faruk Özlü, “Eğitim yuvalarımız yeni ve donanımlı mekanlar ile daha verimli olacak. Yenilenecek olan mekanlarıyla birlikte çocuklarımız daha ferah bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler. Bu manadaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. En kısa zaman zarfında da hep birlikte bu okullarımızı yeni yerlerinde göreceğimizi söylemek isterim.” dedi.

Yapılan arazi gezisine Başkan Özlü ve İl Müdürü Yiğit’in yanı sıra belediye yetkilileri katıldı.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr