Düzce Mevlana Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi, uluslararası projesi olan "H.E.L.P-Healthy Eating and Lifestyle Program (Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Programı) adlı eTwinning ile büyük başarı sağladı.

Lisenin Müdür Yardımcısı Suzan Çiner tarafından yürütülen uluslararası "H.E.L.P-Healthy Eating and Lifestyle Program (Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Programı) adlı eTwinning projesine Türkiye ve Romanya gibi ülkelerden çok sayıda okul dahil oldu.

Bu proje süresince sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite, spor konularında farkındalık kazandıracak yaratıcı çalışmalar yapılırken, ayrıca katılımcılar tarafından proje sonunda ‘’Sağlıklı Yaşam için Obeziteye karşı önlemler için Manifesto’’ hazırlanarak gençlerin yaşadığı obeziteye dikkat çekildi.

Proje ile öğrenciler sağlıklı yaşam becerileri, farklı kültürlerle etkileşim, bilişim teknolojisi ve yabancı dil becerilerini geliştirme olanağı sağladı. Projeye katılan Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine sertifikaları, müdür yardımcısı Suzan Çiner tarafından takdim edildi.