Öğrencilerine zaman zaman sosyal medya üzerinden cevap veren ve ilgi çekici diyaloglar oluşturan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bir öğrencisinin çağrısını daha cevapsız bırakmadı.

Düzce Üniversitesi’nde eğitim ve öğretim hayatını sürdüren Yunus Emre Osmanoğlu isimli bir öğrenci, üniversitede çıkan yemeklerden duyduğu şikâyeti sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaptığı paylaşımda yediği yemeğin fotoğrafında yer veren ve ödenen tutarı hak etmediğini belirten öğrenci, gönderiye Düzce Üniversitesi resmi hesabı ve Rektör Çakar’ı da etiketledi.

Paylaşımı gören Çakar ise öğrenciye cevap vererek kendisin de aynı yemeği yediğini ve gayet güzel bulduğunu belirtti.

 “Böyle değer de üretilmez, değer de verilmez”

Öğrenci yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Üniversiteler arasında neredeyse en pahalı yemek burada. 2.5 TL’yi hak edecek kalitede yemek çıkmıyor. Bir değil, iki değil. Böyle değer de üretilmez, değer de verilmez. Ticaret kafasını bırakıverin. Gerçekten değer verin.”

“Allah devlete zeval vermesin”

Düzce Üniversitesi Rektörü Çakar ise öğrencinin serzenişine şu şekilde cevap verdi:

“Ben de bugün sizlerle, yemekhanede aynı yemeği yedim. Bence güzeldi. Diğer arkadaşlar da memnundu. Yediğiniz yemeğin maliyeti 10 TL. 2,5 sizde, 7,5 devletimizden. Allah devlete zeval vermesin. Başka sorunuz varsa Tahir Bey ile görüşün.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ