Ziyaret programına; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Etem Gürel, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hüseyin Aydın, 7. Meslek Komite Başkanı Mutlu Kayan Komite Üyesi Hayati Eğilmez, Meclis Üyesi Hasan Arslan, Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Şahabettin Yavuz, Müdür Yardımcısı Suzan Çiner katılım sağladı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ziyarete ilişkin yapılan bilgilendirmede, oda ile Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu arasında yapılan protokol kapsamında tekstil sektörünün en önemli tasarım programlarından olan GER-BER’in okula kazandırıldığı anımsatılarak, şunlar kaydedildi:

“Bu program ile Düzce TSO’nun proje okulu olan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine eğitimler verilecek ve eğiticilerin eğitimi programı şeklinde ilerlenecektir. Ayrıca çalışma Düzce genelinde program ile örtüşen tüm Meslek Liselerine yaygınlaştırılacaktır.”

Diğer yandan eğitim sürecinin koordinasyonu ve eğitimde kullanılan sarf malzemelerin Düzce’de faaliyet gösteren bir tekstil firması tarafından karşılanarak, tekstil ve sanayi kuruluşlarıyla iş birliği yapılacağı vurgulandı.

Dijital Çağda İletişim Semineri

Öte yandan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Dijitalleşen Çağda İletişim Semineri Eğitmen Mustafa Önül’ün sunumuyla Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminere; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve firma yetkileri katılım sağladı.

Gerçekleşen seminerde; iletişim tarihinin süreci, iletişim ve iş dünyası, dijitalleşen dünya dijitalleşen iş hayatı, yeni dijital mesleklerin ortaya çıkması, iş ve sosyal hayatta mutlu huzurlu olabilmek için hangi becerilerimizi nasıl geliştirebiliriz? gibi konu başlıklarında katılımcılara faydalı ve kullanışlı bilgiler verildi.

Seminer, toplu fotoğraf çekimiyle ve katılım sertifikası takdimiyle sona erdi.